RADIESZTÉZIA BALATONFÜRED

FÖLDSUGÁRZÁS BEMÉRÉS - "HOGY JOBB LEGYEN A KÖZÉRZETED" ÓVJUK MEG EGÉSZSÉGÜNKET!! VÉDEKEZZÜNK, HISZ MEGTEHETJÜK!!!!

 

 

SZENT GYÖRGY VONAL

 

A föld idegáramai- Régen a templomokat /árpád koriak/ mind ilyen vonal kereszteződésében építették. Energiával töltenek fel azok a helyek, ahol ilyen vonalak húzódnak végig.

Gyógyforrásoknál, Dobogókő különböző területein, Pilisben.

Más a helyzet azonban ha ez a sáv a lakásunkon keresztül halad át, vagy ha az ágyunkat is érinti. Hosszabb tartózkodás esetén sejtburjánzás tünetei léphet fel.

É-D, K-NY irányban futnak 2,8 m szélesek, 80-100 km hosszúak. Mérhetünk mellékvonalakat is bármelyik irányból, ezek 3-5 km hosszúak. 

Ritkán fordulnak elő, szélesebbek, mint bármelyik földsugárzás. Polarítása pozitív. A sugárzás rezgésszámát mérve időközönként felerősödnek. Nagyon érzékeny emberek a Szent György vonalban folyamatos bizsergést érezhetnek.

Pilisben nagyon sok ilyen sugárzás van, Balaton-felvidéken is. Erős töltőterek, de ha benne alszunk megbetegszünk.

Ezen kívül még különböző kísérő vonalai vannak a Szent György földsugárzásnak, melyek az interferenciák. A sávok és a stuktúrák találkozási pontja adja a hatalmas energetikai sugárzást.

Itt olyan erős töltő tér található, mely rövid idő alatt túltölti az ember energetikai rendszerét, ha Szent György vonal kereszteződik a Ley vonallal, mindig pozitív polarítás lesz, mert a Szent György polarítása intenzívebb, mint a Ley vonal polarítása.

A Szent György vonal széle fantasztikusan erős, ha valakinek belelóg a feje alvás közben, biztos, hogy migrénes fejfájással szenved, ha pedig benne fekszik a vonalban, alvás zavarral küzd.

 

 

 

LEY VONALAK

 

 

A Föld idegáramai, sárkány áramlatként is ismertek. A Szent György vonal kísérő vonala. 60-70 méter távolságra található a Szent György vonaltól.

Nyílegyenesen haladnak..

Jelzései az ingókövek. Több ezer km hosszúak 1 méter szélesek. Pontosan rajtuk keresztül húzódik végig a Ley vonal. Ahol ilyen sugárzást mérünk, biztosak lehetünk benne, hogy valahol a közelben Szent György vonal van.

A Ley vonal keresztezi egymást és, ha két párhuzamosan haladó vízér is keresztezi egymást, felerősödik a helyiség akusztikája.

A Ley vonal polarítása negatív.

Levertséget, izom sorvadást ideg-szem problémákat, mozgásszervi megbetegedéseket alakít ki.

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 3
Heti: 14
Havi: 135
Össz.: 8 900

Látogatottság növelés
Oldal: SZENT GYÖRGY VONAL, LEY VONAL
RADIESZTÉZIA BALATONFÜRED - © 2008 - 2019 - radieszteziarita.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »